(Android/iOS) Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon هک بی نهایت primogems
Feb 15, 2022 3:43:02 GMT
Post by emjorteradel on Feb 15, 2022 3:43:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک بی نهایت primogems ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon 2022 version ▞▞▞
اینارا
من در سطح غذای دریا بودم سپس بوووم همه چیز رفته است سطوح من رفته است😤😤😤😤😤😤
بازی بسیار خوب و سطوح غیرممکن برای تکمیل نیست
خیلی بازی باحالیه
خوب، این بازی عالی است من آن را دوست دارم 💖 و همچنین کار خوب را ادامه دهید
من تمام سطوح را کامل کردم اما آخرین سطح باز نیست ..نشان داده شده (به زودی باز می شود) اما از 2 روز گذشته باز نشده است.
آخرین دکوراسیون اتاق خواب را پیدا نکردم، تصویر آنقدر بزرگ است که نمی توانید آن را پیدا کنید، بنابراین نمی توانید به اتاق بعدی بروید. مورد.🤔
فقط تقلب ها مثل بقیه فرقی نمی کند
عالیه ممنون و خواهشا فحش ندید سازنده نا راحت میشه اونایی که فحش میدن خرن خب نصب نکن خوب نیست واااااا سازنده براش زحمت کشیده اخه😡😡😡👿👿👿خلاصه گفتم اونایی که فحش میدن خرن و سازنده از شما هم ممنونم💙 💜❤🧡💛💔💚💙💜❤🧡💜❤🧡💙💚💔💛💜❤🧡💙💚💔💙 🧡و اهای تویی که گفتی چرته تو غلط کردی به بازی به این قشنگی گفتیچرتکونی.
وای سخته ولی قشنگه
من به بازی های آشپزی نیاز دارم
بازی بسیار زیبا و دوپ است 🤩😍❤️ ، بازی کردن آسان و همچنین چالش برانگیز بودن آن بسیار جذاب است با تعداد زیادی رستوران برای باز کردن قفل!!!❤️❤️❤️💛
پس از گذراندن هر سطح سکه های زندگی دریافت نمی کنید؟ که کم است
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Fritidsspill vopn
این بهترین بازی تاریخ است
آموخته ام که باید در هر غذایی سریع بود
این یک بازی عالی است من آن را بسیار دوست دارم ❤️
بدترین بازی .. باز نمیشه
باز یه خوبیه اما چرا تا وسطای بازی میره گیر میکنه دیگه باز نمیشه؟🤔
من عاشق بازی کردن این بازی هستم، مشکل من این است که اینترنت من هر ثانیه یک مشکل دارد و روی من یخ می زند، اما از این نظر من از بازی کردن آن لذت می برم.
بازی خوب است
بازی خیلی خارج شده است
کمال
خوبه من دوستش دارم
خیلی خوبه دوستش دارم
این بسیار سرگرم کننده است که بازی کنید که باید کافه پخت و پز را داشته باشید 🎀🌋
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Diverse frs
Nyc از بازی gr8 tym pass لذت می برد، اما منتظر مکان های جدید 4 هفته از زمان انتظار برای مکان جدید است، اکنون باید آن را حذف کنید. من از بازی لذت می بردم اما اکنون نمی توانم آن را بازی کنم شرم به توسعه دهندگان است که نمی توانند سطوح جدیدی ایجاد کنند
خوب! تا کنون خیلی خوب. من از این واقعیت خوشم می آید که مانند بسیاری از بازی های دیگر مجبور نیستم همه کارها را خودم انجام دهم. در این بازی برخی از کارها به صورت خودکار انجام می شود. خوب. بدون درام مبارزه برای ضرب و شتم زمان به منظور برنده شدن و عبور از سطوح. 🤗🤗🤗👍🏾
OMG من عاشق این بازی بسیار شگفتانگیز است، من دوست دارم مناطق مختلفی برای رفتن به آنها وجود دارد که میتوانید قفل آن را باز کنید و چیزهایی از این قبیل برای من بسیار جالب است، من فقط آن قسمت از بازی را دوست دارم. برخی از سطوح از آن یکی را دوباره پخش کنید من فقط عاشق این بازی هستم من وسواس زیادی به آن دارم هر روز آن را بازی می کنم چه کاری انجام نمی دهم یا واقعاً واقعاً حوصله ام سر رفته است و فقط به کاری نیاز دارم یا فقط نیاز دارم برای استراحت از چیزهای دیگر
بازی خوبی بود من خیلی راحت وارد آن شدم اما به کامیون غذا رسیدم و تمام سطوح را کامل کردم و اکنون سه روز منتظر سطوح جدید هستم. از انتظار خسته شدم و پاکش کردم
بازی فوق العاده
فکر می کنم بازی خوبی است و نصف شب آن را بازی کردم و گرفتم و امروز صبح دوباره قبل از کار بازی می کنم. پس بله من این بازی را دوست دارم !!!
این بازی خیلی بازی احمقانه ای است
بازی فوق العاده چشم انداز جدید کامل است
من برای این بازی bcs 2 ستاره می گذارم، اول، بعد از بازی و رسیدن به سطح دوم پخت شیرینی های مختلف، دوباره شروع می شود
بسیار شگفت انگیز
Last Fortress: Underground Strategie koo
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Jednoduché hry enqz
یخ زدن
👌👌به قول من بازی خیلی خوبیه 😁 و این بازی اولین بازی مورد علاقه من در دنیاست
برنامه بسیار زیبا
خوب
من این بازی را دوست دارم، اما نمی توانم با اتاق خواب جلو بروم زیرا نمی توانم آخرین مورد را برای آن پیدا کنم.