Post by krugicovidun on Feb 5, 2022 0:06:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód více peněz ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞
Toto byla jediná hra, která se mi líbila, dokud nezačala resetovat obrázek těsně předtím, než jsem skončil, a nevymazala veškerou mou práci. Je to jediná hra, kterou jsem měl nainstalovanou na svém zařízení.
Tato aplikace je skutečně velmi skvělá! Důvodem, proč tomu dávám 5 hvězdiček, je to, že to doporučuji, ale pokud máte špatný zrak, nedoporučuji to. Hlavně proto, že já osobně nemám špatný zrak, ale z nějakého důvodu se mi zdá, že s tím trochu bojuji, protože tam jsou takové malé kousky, které budou opravdu frustrované a budete chtít přestat barvit, aniž byste to skutečně dokončili. Kromě toho se mi to opravdu líbí! Doufám, že si to užiješ!
Jakmile to bude znovu opraveno, vrátí hvězdičky. Poslal jsem vám e-mail, děje se to samé, zaplatil jsem 6,99 za odemknutí reklam a obrázků videí a nyní jsem znovu vyzván, abych se podíval na reklamu nebo zaplatil 10 drahokamů za obrázky videí a neustále zobrazoval vyskakovací reklamy, jen tentokrát dáváte vy minule mi to trvalo, než jsem něco řekl, a vy jste to opravil a dal drahokamy pro nepohodlí, co je tentokrát jiné
Iveta ven ve sezení
nelze vypnout nastavení, které vyplní pozadí jakékoli barvy, na které pracujete. Hra je již dostatečně snadná, nepotřebuji ještě více pomoci než 18 milionů tipů, které mi vždy nabízí. Část toho, co mě na této hře baví, je hon za čísly, která hledám. To je to, co je na tom pro mě tak relaxační a meditativní. Zklamaný, že jsem tuto funkci nemohl vypnout.
Je to hrozný hrozně dlouho se to instalovalo za prvé za druhé je to nuda za třetí je to samá reklama. Hnedka odinstalováno. Rozhodně nedoporučuji. Fakt mega humus. 😭😝😱 kdybych mohla dát nula hvězd dala bych to
Skvělá odpočinková aplikace, u které není třeba přemýšlet. Obrázky jsou až na výjimky opravdu moc krásné. Jen škoda, že to při některých obrázcích dost často padá. Někdy to spadne po posledním vybarveném políčku a obrázek už to pak nikdy neoznačí jako dokončený. Za to hvězda dolů. Dále mi trochu chybí možnost vlastních filtrů při vyhledávání obrázků a ještě by tam mohla být sekce "Rozpracované"...
Pro mě relax 👍
Přejděte k použití tlačítka nápovědy a hra zamrzne na hodinu nebo déle. Odinstalujte a znovu nainstalujte další den. Udělejte si hru zábavnější jako kdysi.
Přesně to jak říkal Emil Debbie.
Skvělá hra. Relaxační, zábavné, skvělé barvy a pěkný způsob sledování reklam. Pokračujte ve skvělé práci. Nejlepší barvicí hra, kterou jsem našel.
Je tam hodně reklam a ještě to potřebuje vifi ale jinak dobrá hra proto dávám čtyři hvězdičky
Milujte všechno! Kromě měsíčního poplatku za žádné reklamy. Ochotný platit jednorázový poplatek, ale ne každý měsíc. Zdá se mi to přehnané!! Plus mohl použít různé barvy pro stínování. Černá a modrá prostě nestačí.😍😎
Run Forrest Run: Running Games 아케이드 thao
Moc se mi to líbí ❣ jediná věc je, že když neskončíte s obrázky a opustíte hru, musíte začít znovu.
Miluji tuto aplikaci pro vybarvování, můžu se dostat dál a načte se hlavní stránka, ale nemůžu nic vybarvit. Stále to říká, že musím zkontrolovat připojení k internetu. Hraju jinou hru, která se při hraní spoléhá na silný internet a můžu hrát thst, ale tuhle nemůžu používat.
Závada a zavírání aplikace, když přejdete na barvu, zamrzne a poté se aplikace vypne bez uložení obrázku, který jste se snažili vybarvit, naprostá ztráta času a energie by se nestáhla.
Je to super hra. Ale každou chvíli mi tam vyskakují reklamy. Za mně jsou to 4 🌟🌟🌟🌟
Čas utíká tak rychle, když dělám tyto obrázky. Dokončuji jeden denně, jen abych viděl hotový obrázek.
Musel jsem si pořídit nový telefon a přihlásit se do aplikace se svým Facebookem a všemi těmi, které jsem udělal, plus všechny rady a drahokamy, které jsem ztratil a musím začít úplně znovu
Zbarvení je v pořádku. Ale dnes ráno měli průzkum, dostali se na konec a bylo jim řečeno, že nebude žádná odměna, protože průzkum byl uzavřen. Pokud byla uzavřena, proč mě nutit ji vyplňovat? Hledáte novou aplikaci pro barvení. PROHRÁL JSI!!
super hra 😀😀😀😀😀😀
všechno je perfektní, kromě... není mnoho dobrých obrázků... DOBRÉ obrázky se TĚŽKO hledají... :/ ...ale celkově pěkná aplikace!
Nedal jsem počáteční hodnocení 5, protože existují některé problémy, které je třeba opravit. Po zvětšení obrázku, jak jen to jde, jsou čísla stále tak malá, že nejsou vidět!! Nelze zobrazit výběr editorů nebo obrázky denní aktualizace, zobrazují se jako velmi malé obrázky vpravo a nadpisy jsou velmi velké. Nelze ji zobrazit, pokud není vybrána a otevřena. Proč? A konečně, proč tu nejsou žádní Afroameričané, kteří by se obarvili? Pamatujte, že Afroameričané mají různé odstíny barev. Mazání aplikace.
Je to zábavné, ale je tam poměrně dost „buněk“, které nejsou očíslovány. Na hotovém obrázku tak zůstanou bílé. Chápu, že v některých případech to může být provedeno pro lesklé předměty. Ale poslední obrázek, který jsem udělal, portrét skončil s jedním hnědým a jedním bílým okem. Na tom obrázku bylo několik dalších skvrn, které nebyly vybarveny, protože neměly žádná čísla.
Hra se mi moc líbí. Skvěle ubíhá čas a já musím před spaním udělat alespoň jednu hádanku. Jediné, co bych změnil/opravil, je tlačítko nápovědy. Měli byste mít otázku, zda si je hráč jistý, že chce použít nápovědu. Dvakrát jsem náhodou stiskl tlačítko nápovědy. Dvě zbytečné rady. Proto jsem dal 4 z 5 hvězdiček. Kromě toho pokračujte ve skvělé práci vývojářů!
Líbí se mi tato aplikace, ale některé reklamy zcela zamrznou, takže musíte aplikaci odinstalovat a znovu si ji stáhnout... velmi frustrující😤
1 ohodnoťte tuto hru 4 hvězdičkami, protože je zábavná a všechno kromě toho vás může zranit paže a prst a je to docela těžké, protože některé barvy jsou skryté, proto je to 4
Cat dengan Mewarna Nombor Papan crx
Verf op nummer kleurspellen Bordspellen njr
Zatím se to jeví jako dobrá hodně dobrá uklidňující hra dekuji
Skvělá hra už jsem vybarvila 200 obrázků Nainstalujte je to Nejlepší hra co jsem kdy hrála
Dal bych tomu 5 hvězdiček, ale opravdu tvrdě jsem pracoval, abych získal všechny úspěchy pro rady a trofej. Když jsem doslova právě teď provedl tuto poslední aktualizaci, vzalo to všechny pryč. Buď je chci zpět, nebo chci mít možnost aktualizaci odinstalovat. Neudělalo to nic dobrého ani nic nezměnilo kromě odebrání trofeje Aktualizace: Ne, nevymazal jsem mezipaměť ani neodinstaloval aplikaci před aktualizací.
Je to superni👍👍👍👍👍👍 hra jsou tam krásné obrázky ale!!!!, Někdy tam je místo, které máte vybarvit, ale je tak malé, že ho nemůžete najít, ☹️, ale máte tam 💡a to vám pomůže i když na reklamu 😬.
Paint by Number Coloring Games போர்டு panq
Právě jste si stáhli aplikaci a vypadá to, že se po kliknutí na určité obrázky zhroutí. Líbí se mi rozmanitost obrázků.
Verf op nummer kleurspellen Bordspellen mtf
hra je naprosto úžasná. A jde to i bez WIFI - tak pro mě super. miluji omalovanky
Trochu mě sklamala ta reklama ale jinak super, relaxační a zároveň zábavné. Je tam opravdu velký výběr obrázků a jsou nádherné. Nejsou tam reklamy a nic se tam nemusí kupovat, nebo tak něco a obrázky si často dávám na stav. Jenom škoda že to je na Wi-Fi, protože bych to ráda hrála třeba v autobuse když jedu že školy, nebo tak něco. A ještě vylepšit tu reklamu, jinak super.